Truus Ravesteijn Kuiper

Truus is geboren op 30 juni 1961 als een van een tweeling.

als dochter van Henk en Truus heeft ze in haar jeugd in Amsterdam op Kattenburg gewoond en ook een uitstapje gemaakt naar Hoofddorp, maar weer snel terug gekomen naar Amsterdam.

Truus speelt al jaren (vanaf haar 6e) muziek is is ervaren op de Bariton, Trompet, Lyra, Trommel, Pauk, Schuiftrombone, Bekkens en heeft ook de Saxofoon in handen gehad.

Is lid geweest van Drumfanfare Kindergenoegen en daarna overgestapt naar waar ze nog steeds lid van is de Drumfanfare Albert Cuyp, maar heeft ook bij vele andere verenigingen de geleden versterkt.

Voor haar werk als vrijwilligster en als bestuurslid van de drumfanfare is ze door de BAAM onderscheiden met de Gouden bondsspeld met Briljant.

In 1976 kwam zij op een zomerkamp in Nijkerk en daar had ze iemand gezien die ze wel leuk vond, maar ja hij ging net op vakantie naar Italië, jammer.

Maar gelukkig daar kwam Tante Corrie die mevrouw van de kampwinkel bij Dirk van den Broek om boodschappen te doen en kwam aan de praat en zei, kom even een bakkie doen en daar was die jongen die ze dat gezien en kijk wat daarvan is gekomen, ze werd kind aan huis.

error: Inhoud is beschermt !!