Peter en Boris

Peter en Boris

Peter (rechts) & Boris (links)

Peter en Boris een prachtig stel wie met beide benen in het leven staan en elkaar al een paar jaar geleden hebben gevonden en dat nog even geheim hebben weten te houden voor andere.

Het heeft nog wel even geduurd dat het echt naar buiten werd gebracht dat ze verliefd op elkaar waren.

De natuur gaat zijn weg en alles komt op zijn pootjes terecht en op 25 juli 2015, midden in de zomer hebben zij elkaar het JA woord gegeven en zijn zij in het huwelijksbootje gestapt.

Een dag om nooit te vergeten, ze hadden alles tot in de puntjes geregeld alleen het weer, dat had een eigen wil, midden in de zomer waar de zon van de hemel hoort te schijnen, hadden ze storm en regen, windt en zon, alles wat het leven ook heeft, dus dat is vast een goed voor teken.

Inmiddels hebben zij hun eigen nestje te weten te bouwen in Amsterdam Sloten.

Boris loopt stage voor de opleiding HBO Verpleegkunde, maar gaat nu ook werken bij Boerhavekliniek  heeft zijn VWO en Apotheker-assistent al in zijn zak.

Peter heeft een opleiding MBO-4 ICT op zak en is nu in op leiding voor Apotheker-assistent, wat hem goed uitkomst om dat hij in de Apotheek werkt en voor zijn opleiding aan alle kant omringt is door Apothekers.

Boris is bezig met zijn rijopleiding wan als hij die heeft kan hij in de Hyundai gaan oefenen want er komt een nieuw auto waar Peter dan zijn weg even mee moet gaan vinden, welke dat is nog even een verrassing

 

error: Inhoud is beschermt !!